Mijn naam is Arsen Vardanian en ik ben een trots lid van de wereldwijde Maker Community. Hoewel hout en het bewerken ervan centraal staan in mijn werk, laat ik mij niet hierdoor beperken. Ik focus mij op het leren van uiteenlopende praktische vaardigheden die ik weer kan toepassen bij mijn projecten. Mijn interesses reiken van oude ambachten tot ICT.

Als kind was ik al in de ban van het snijden in hout en het maken van houtschilfers zonder een bepaalde einddoel voor ogen. Tegenwoording houd ik naast houtschilfers ook ukuleles over na al het harde werk. Ook ontwerp en bouw ik meubelen. Ik vind het vaak ook niet erg om mijn trots opzij te zetten en in containers te duiken of in grofvuil te snuffelen op zoek naar meubelen, onderdelen daarvan of andere voor mij interessante dingen. Vaak vind ik iets dat ik goed kan gebruiken. Mijn stijl kenmerkt zich door een samenspel van minimalisme en aandacht voor details.

Behalve mijn eigen werk doe ik ook werk op freelance basis in samenwerking met andere creative ondernemers in de meubelmaak- en interieurbouw branche.

Sommige dingen die ik maak verkoop ik via mijn Etsy winkel die gekoppeld is aan deze website.