Smeedoven.nl binnenkort online

Ik ben sinds een aantal weken bezig met het opzetten van een nieuwe website, smeedoven.nl. De reden? Ik vind het aanbod van gas smeedovens in Nederland erg beperkt en vaak duur en niet echt gericht op messenmakers of edelsmeden. Daarom heb ik als antwoord een smeedoven ontworpen waarvan ik denk dat het beide doelgroepen zal aanspreken. Ik hoop dat ik binnen een maand de online winkel kan openen.

← Vorige post

Volgende post →

8 Comments

 1. Ebel-Jan

  Hoi Arsen, ik ben erg benieuwd!

  • Arsen Vardanian

   Hallo Ebel-Jan! De website heb ik nu al een paar weken geleden af gekregen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om een smeedoven te maken. Hoe gaat het met jou? Heb je afgelopen tijd nog iets moois gemaakt met de materialen die je gekocht had op de DKE?

   • Ebel-Jan

    Hoi Arsen,

    Ik ben een aantal steakmessen aan het maken. Dit vordert echter langzaam omdat ik op dit moment erg druk ben met mijn fotografiewerk. Ik hou je website in de gaten!

    • Arsen Vardanian

     Dank je wel! Steakmessen; goed idee voor deze BBQ periode. Succes!

 2. Robby van sambeek

  Ik heb nog twee gas branders voor een smidse te koop voor de gintresseerde. Ze staan op marktplaats onder de titel gas branders smidse forge.

  • Arsen Vardanian

   Hallo Robby, Zou jij het leuk vinden om op het gebied van smeedovens samen te werken? Smeedoven.nl is voor mij een zijproject en dit betekent dat ik niet al mijn tijd in het maken van smeedovens kan investeren. Een website lanceren en slechts de mogelijkheid hebben om maximaal één smeedoven per maand aan te bieden is ook niet echt klantvriendelijk. Daarom zou het fijn zijn als we met meerdere ZZP-makers via smeedoven.nl een product of producten aan kunnen bieden om de website draaiende te houden. Alle gereedschap wat met smeden te maken heeft is welkom op smeedoven.nl.

   Dit bericht is meteen ook een oproep naar andere makers die geïnteresseerd zijn in een samenwerking.

   Groet,

   Arsen

 3. Robby van Sambeek

  Beste Arsen

  Ik heb nu een paar branders extra gemaakt om de kosten van mijn ijgen oven te drukken. Heb echter niet echt de tijd om meer van dit soort projectjes te doen. Ben momenteel bezig om een tank te restaureren waarmee ik de meeste vrije tijd al inneem. Dus helaas kan ik je niet van dienst zijn.

  Ik wens je veel succes met je bedrijf en mocht ik iemand tegen komen die je kan helpen zal ik hem doorverwijzen.

  • Arsen Vardanian

   Hoi Robby, Dank je wel. Wow, een tank…:-). Ik wens je ook veel succes met jouw projecten.

Geef een reactie